Uğur Güneş ve Murat Özden güçlerini birleştirdi

Kan kardeşlikleri ortaklığa dönüştü

Ekonomi Yayın: 02 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2024 13:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
61 okunma
Takip EtGoogle News

İzmir’de yıllardır başarı ile hizmet veren Uğur Güneş ve Murat Özden güçlerini birleştirdi. Yaklaşık 10 yıldır çeşitli projelerde ortaklıkları bulunan iki iş insanı kan kardeşliklerini ticarette de bir araya gelerek perçinledi. İnşaat ve emlak alanında gerçekleştirdiği başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren Uğur Güneş ile 17 yıllık Botanik Mangal markasının kurucusu Murat Özden birlikte iş yapma kararı aldı. Başarılı iş insanları, sürpriz projelerle daha da büyüyerek yollarına devam edeceklerini ifade ettiler.  
Uğur Güneş, “Ben müteahit çocuğuyum. İnşaatlarda büyüdüm. 1994’den beri İzmir’de bu sektörde çalışıyorum.  Emlak ve inşaat üzerine hizmet veriyoruz. Seferihisar’da yaptığımız ya da devam eden projelerimiz var. Bitmek üzere villa projelerimiz var. Aydın Koçarlı’da 86 daire ve 13 işyerinden oluşan bir projemiz devam ediyor. Biz kendi arsalarımızı alıp üzerine yapılarımızı inşa ediyoruz. Müteahhitliğin yanı sıra al-sat işleri de yapıyoruz. Aynı zamanda iyi bir arsa uzmanıyım. Murat Özden benim kan kardeşim. Ticaretteki güçlerimizi birleştirmeye karar verdik. Zaten 10 yıldır birçok işte ortaklığımız bulunuyordu. Uğur Güneş ve Murat Özden isimlerini bir araya getirdik. 
Murat Özden, “17 yıldan beri İzmir’de Botanik Mangal adıyla güzel bir marka yarattık. Mangal restoranı olarak İzmir’de iyi bir konumdayız. Çok emek verdik. Güzel bir noktaya geldik. Amacımız Uğur Güneş’le birlikte nokta atışı projeler yapmak. Şu anda mevcut projelerle birlikte arsa alıp satıyoruz. Kan kardeşliğimizi ticarette de güçbirliğine çevirdik. Alsat işinde hem hazandık hem kazandırdık” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.