Şampiyon kalıcı makyaj uzmanları Pure Elegance güzellik salonunu açtı

Pure Elegance Güzellik Merkezi görkemli bir törenle açıldı. Şampiyon iki kalıcı makyaj uzmanı tarafından açılan merkezin açılışına çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Yaşam Yayın: 12 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 12.02.2024 15:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
45 okunma
Takip EtGoogle News

Meltem Küçük ve Büşra Turan ortaklığında hizmete giren merkezde güzellikle ilgili birçok işlem uzman ekip tarafından İzmirlilere sağlanacak. İzmir'in en güzel lokasyonlarından Kordon'da yer alan merkez, kısa sürede İzmir'lilerin uğrak güzellik merkezi olacak. 
Sektörde 9. yılını dolduran Pure Elegance kurucusu Meltem Küçük, ”2 yıl öncesinde de Uluslararası Wulop yarışmasında Türkiye 2.’si seçildim. Sektördeki ilk zamanlarımda 1 yıl kadar bir firmada çalıştım. Daha sonra da 3 yıl freelance olarak bir çok firmayla çalışıp, hem işimi hemde kendimi tanıtmış oldum. Çok güzel insanlarla iş birliği yaptığım bu süre zarfında birbirinden farklı tatlı insanlarla da tanışmış oldum. İş yelpazemi düşündüğümden fazla şekilde büyüttüğümü, insanlar tarafında sevildiğimi görünce  fark ettim ve bu durum benim daha da motiveli çalışmamı sağladı. Büyümeyi ve kendimi geliştirmeyi her zaman ön planda tuttuğum için birbirinden farklı 20’yi aşkın eğitim aldım. Kendimi geliştirmeyi bırakmıyor,her yıl mutlaka başka eğitimlere gitmeyi aksatmıyorum. Yurtiçi ve yurtdışı fuarlarında bulunmayı,oradan yeni ürünler ve bilgiler edinmeyi, sektörümde bulunun insanlarla tanışmayı da es geçmiyorum. Çünkü ben ve sizler bunu gerçekten hak ediyorsunuz. Şimdi ise sizlere daha iyi hizmet verebilmek için Alsancak’ın gözbebeği 1. Kordon’da, çok zarif bir salonda keyifli vakitler geçirip güzelleşeceğiz” ifadelerini kullandı. 
Pure Elegance kurucusu Büşra Turan, “Kendimi ve işimi çok sevmemden dolayı sektörde göz açıp kapayıncaya kadar 8 yılımı tamamladım.  İki farklı yerde çalıştıktan sonra başka bir salonda bir oda kiralayarak kendi serüvenime başladım. Sürekli eğitim alarak ve seminerlere katılarak öğrenmeye devam ettim. Yurt içi ve yurt dışında düzenlenen fuarlardan kendime çok farklı vizyonlar kattım. Akademi Royal bünyesinde oluşturulan yarışmada Türkiye birincisi seçildim. Hayatımın en güzel günüydü. İşimi iyi yaptığımı biliyordum fakat 5 yabancı jürinin de kararının bu yönde olması beni çok onore etti. Hedefim kendimi sürekli yenileyen sektörü hep en yakından takip etmek ve bunu sevenlerimle paylaşmak uygulamaktı. İlk günkü heyecan ve mutluluğum danışanlarımın memnuniyetlerinden dolayı giderek artıyor. İzmir’in en güzide ve eşsiz manzarasında açmış olduğumuz Pur Elegance Güzellik Merkezi’miz sadece işlem yapmak için değil günün yorgunluğunu atmak isteyen sevenlerimiz için adeta bir ikinci adres. Danışanlarımdan gördüğüm ilgi hayatlarına gerçek manada güzel şeyler verdiğimizi fısıldarken doğru yolda olduğumuzu da adeta gösteriyor. İşimi çok seviyorum. Mutlu ve memnun ayrılanların çokluğu bu isteğimi ve işime bağlılığımı adeta arttırıyor” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.