Konaklamanın ötesinde bir deneyim Sarezya’da

Türkiye’nin cennet köşelerinden Çeşme Dalyan’da muhteşem bir konumda yer alan Sarezya Luxury Otel & Beach & Spa, butik olmasına rağmen yüksek standartlarıyla kısa zamanda çok beğenildi.

Ekonomi Yayın: 21 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 21.07.2023 15:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
82 okunma
Takip EtGoogle News

‘Kendine Odaklan Ruhun Sa’rezya’da Parlasın’ sloganı ile faaliyet gösteren 10 odalı butik otelin tüm odaları deniz manzarasına sahipken otel misafirleri günün 14 saati kahvaltı hizmetinden faydalanabiliyor. Bahçesi, spa’sı, havuzu ve beach’iyle yüksek kalitede hizmet veren Sarezya, keyifli ve lüks tatilin aranan adresi oldu.

Sarezya Otel ve Beach Genel Müdürü İnanç Tunçok, “Sarezya Otel, 2021 yılı temmuz ayında hizmete girdi. Daha öncesinde ise otelin yatırımcısı Sadullah Odabaş’ın yazlığı olarak kullanılıyordu. 2023 yılının haziran ayında beach’imizde açıldı. Deniz manzaralı, oldukça geniş 10 odamız otelimizde yer alıyor. Çeşme standartlarının çok üstünde oda büyüklüğüne sahibiz. Odalarımızın tamamı deniz manzaralı olması da otelimizi cazip kılıyor. Misafirlerimiz 14 saat boyunca kahvaltı alabiliyorlar. Misafirlerimiz genelde akşamları dışarı çıkan insanlar. Eğlence hayatında aktif insanlar bizi tercih ediyor. Kahvaltı saat sınırı koyduğumuzda insanlar güne keyifsiz başlayabiliyorlar. Kahvaltı saat sınırının uzun saatler olması misafirlerimizi oldukça memnun ediyor.”

“Otelimizi 150 metre mesafede beach’imiz yer alıyor. Bünyemizde bir spa bulunuyor. Bali’den gelen bir terapistimiz var. Keyifli bir restoranımız var. Restoranımız Yunan Adaları ve Çeşme manzarasıyla çok beğeniliyor. Otelimizde doğum günü partileri ve çeşitli eventler düzenleyebiliyoruz.  Bahçemizde ve plajımızda çeşitli etkinlik rezervasyonlarımız var. 1 Kasım 31 Mart arasında daha iyi hizmet vermek için kapalı olacağız.

“Odalarımızda kullandığımız tüm malzemelerin kalitesine özen gösteriyoruz. İnce dokunuşlarla tasarlanmış bir tesisiz. Sadullah Bey’in hobi amaçlı açtığı bir otelken şu anda oda sayımız bize yetmiyor. Otelin ardından beach kısmımızı hizmete açtık. Otelin oda sayısını artırmak istiyoruz. Plajımızın kapasitesini de 45’den 150’ye çıkarma hedeflerimiz var.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.