Kamuran Akbay, Cumhuriyetin 100. Yılı ve 29 Ekim’e Dair Mesaj Yayınladı

Kamuran Akbay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Akbay, Türkiye'nin 100. yılı ve Cumhuriyet Bayramına dair mesaj yayınlandı.

Yayın: 26 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 26.10.2023 14:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
80 okunma
Takip EtGoogle News

Akbay mesajında “Türkiye'nin 100. yılı ve Cumhuriyet Bayramını coşku ve gurur içinde karşılarken, bu özel dönemde sizlere seslenmek istedim. Bizler, bu topraklarda yaşamanın, bu ülkenin bir parçası olmanın gururunu taşıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, bu toprakları bizlere bir vatan olarak bıraktılar ve bu vatanı korumak, geliştirmek ve daha da yüceltmek bizleri görevidir” dedi.

 

“Ülkemizi Daha Aydınlık Bir Geleceğe Taşımak İçin Kararlıyız”

Akbay “Cumhuriyet Bayramı, bu büyük milletin, bu güzel ülkenin sahip olduğu değerleri hatırladığımız, geçmişe saygı duyduğumuz ve geleceğe umutla baktığımız bir gündür. Bizler, Kamuran Akbay Şirketler Grubu olarak, bu anlamlı dönemde büyük bir sorumluluk taşıdığımızın farkındayız. Bugün, Türkiye'nin 100. yılına doğru ilerlerken, bizim de üzerimize düşen görevler var. Atatürk'ün önderliğinde kurulan Cumhuriyet'i yücelterek, geleceğimize yön vermek, ülkemizi daha aydınlık bir geleceğe taşımak için kararlıyız. İnşaat sektöründe yüksek kalitede projeler geliştirerek, ülkemizin dönüşümüne katkı sağlamayı hedefliyoruz. Türkiye'nin 100. yılı, bizim için de büyük bir dönüşümün başlangıcıdır” açıklamasında bulundu.

 

“Geleceğimizi Şekillendirmeye Devam Edeceğimize Olan İnancımızı Yineliyoruz”

Akbay mesajını şu sözlerle devam etti, “Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına cevap veren, çevreye saygılı ve sürdürülebilir projeler geliştirmek, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakları bize emanet eden tüm büyük şahsiyetlere olan minnetimizin bir ifadesidir. Bu vesileyle, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatma sözü veriyoruz. Ülkemizi ve milletimizi hak ettiği yere taşımak için, tıpkı Cumhuriyet gibi sağlam temeller üzerine inşa ettiğimiz projelerimizle, geleceğimizi şekillendirmeye devam edeceğimize olan inancımızı yineliyoruz. Cumhuriyet Bayramını kutlarken, Türkiye'nin 100. yılına girerken, birlikte daha nice yıllara ve başarılara yürümek dileğiyle.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.