Sinema filmi için hazırlanıyor

"Bahar Toprak” filmde arap kökenli bir kızı canlandıracak

Yaşam Yayın: 17 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 17.01.2024 13:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
75 okunma
Takip EtGoogle News

Paylaşımları, İddialı güzelliği ve sivri diliyle son dönemlerde sosyal medyanın ilgi çeken fenomenlerinden birisi haline gelen “Bahar Toprak” sinema filminde rol almaya hazırlanıyor.

 

 ‘’Bahar Toprak”; çok yakında çekimleri Van’da gerçekleşecek bir Türk sinema filminde Arap kökenli genç bir kızı canlandıracak. Sinema filminde uzun soluklu ilk rolünü üstlenmeye hazırlanan güzel model set öncesi oyunculuk eğitimi almaya başladı. Doğaçlama, mimik, ses eğitimi ve drama derslerine başlayan güzel fenomen eğitimini de yine aynı sinema filminde oynayacak ünlü bir oyuncudan alıyor. Güzel oyuncu Bahar Toprak sır gibi saklanan projenin detaylarını ise çok yakında kendi sosyal medya hesaplarından açıklayacağını söyledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.