Toprağa fısıldayan kadın: Özlem Aydoğdu

İzmir’in ve Türkiye’nin gözbebeği ilçesi Urla’da yaptığı projelerle adından sıkça söz ettiren URLAKÖY Arsa Proje Koordinatörü Özlem Aydoğdu, tüm yatırımcılara Urla’yı tavsiye etti.

Ekonomi Yayın: 12 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 12.02.2024 23:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
55 okunma
Takip EtGoogle News

Aydoğdu, aynı anda Bademler, Yağcılar ve Kuşçular’da yer alan 3 projenin de satışını gerçekleştiriyor.

Urlaköy Arsa Proje Koordinatörü Özlem Aydoğdu, “Arsa arazi yatırımına çok talep var. Neden Urla derseniz. Burası artık bir dünya markası oluyor. Bu fırsatı kaçırmayan yatırımcılarımız sürekli bu lokasyonlardan arazi alıyorlar. Ünlülerin de tercihi artık Urla oluyor. İzmir’e yakınlığı, doğa ile iç içe oluşu, şahane plajları ile Urla artık bir dünya markası oldu diyebiliriz.”

“Tüm yatırımcılarımıza 3 projemizi de tavsiye ediyorum. Bademler; lokasyon olarak doğru bir yerde. Seferihisar’a ve Güzelbahçe’ye oldukça yakın bir konumda yer alıyor. Bademler, tiyatrosu bulunan kültürel olarak da etkin bir köy. Şehir hayatından sıkılanlar için 53 ailemize burada bir yaşam alanı sunuyoruz. 15 dönüm arazi içerisinde bir tiny house sitesi kuruyoruz. Burada satın aldığınız alana tiny house koyabiliyorsunuz. Ya da yatırım aracı olarak satın alabiliyorsunuz. Güvenlikli bir sitede yer satın alıyorsunuz. Tüm alt yapı çalışmaları tamamlandı. Proje, inanılmaz derecede prim yapan bir bölgede yer alıyor. Çok gelişen bir lokasyon. 250 metrekarelik bir alan size ait oluyor. Hayal gücünüze ve bütçenize göre mimarımızla tiny house tasarlayabiliyorsunuz. 45 gün içinde de teslim ediliyor.”

“Diğer bir proje alanımız Yağcılar’da yer alıyor. 15 dönüm arazi üzerine kurulu projede elektrik,su ve yolu bulunuyor. Yağcılar projesi Urla’nın Maldivleri Demircili Koyu’na araçla 4 dakika mesafede yer alıyor. 250 metrekare 55 adet parselden oluşuyor. Doğa ile iç içe şahane bir konumda değerli yatırımcılarını bekliyor.”

“En son ise 3. Etap Urlaköy Kuşçular’da 45 dönümlük proje alanımızı lansmana sunuyoruz.2024 yılı toprak yılı, arsa ve arazi yılı, kendinize ve sevdiklerimize arsa yatırımı yapın‘ dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.