Dream House Karşıyaka, gelinlikte yeni koleksiyonlarıyla göz kamaştırıyor

Genç girişimci Mert Can Yıldız tarafından Karşıyaka sahilde açılan Dream House Karşıyaka Gelinlik, gelinlikte modaya yön veriyor.

Yayın: 13 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 13.04.2023 12:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
106 okunma
Takip EtGoogle News

2023 koleksiyonlarına yoğun ilgi gösterilen mağazada kişiye özel tasarım hizmeti de sunuluyor.  
Dream House Karşıyaka işletmecisi iş insanı Mert Can Yıldız, “21 yaşındayım. 4 yıldır ticaretle ilgileniyorum.Haziran ayında Dream House Karşıyaka olarak hizmete girdik. Yalı Caddesi’nde Karşıyaka Nikah Sarayı’nın tam çaprazında yer alıyoruz. Biz buraya özel bir hizmet vermek için bu lokasyonu tercih ettik. Randevu sistemiyle çalışıyoruz. Randevu saatinde yalnızca bir müşterimizle ilgileniyoruz. Avrupai koleksiyonlarımız var. Buraya özel modellerimizi çıkartıyoruz. After party modellerimiz de showroom’da bulunuyor. Sadece gelinlik üzerine çalışıyoruz. Abiye kıyafetlere yer vermiyoruz. Tamamen müşteri memnuniyeti üzerine çalışıyoruz. Çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Ayrıca kişiye özel tasarımlar da yapıyoruz. Dream House Karşıyaka olarak güzel gidiyoruz diyebiliriz. 2023 koleksiyonumuz oldukça beğenildi” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.